About
Faqja zyrtare e NOA në Facebook. NOA - Absolutisht, faqja më e mirë informative shqiptare! Na ndiqni dhe tek www.noa.al

Category
News/media website

Company overview
Agjencia Kombëtare e Lajmeve NOA, www.noa.al. Lajme nga Shqipëria, Kosova, Rajoni dhe pjesa tjetër e botës, 24 orë, minutë pas minute. Shtypi i ditës, këmbimi valutor, parashikimi i motit, të reja VIP, argëtim, intervista dhe shumë të tjera, e Vazhdojmë të zbulojmë surprizat. Mbërriti NOA Macedonia: http://noa.al/mk/index.php. Surpriza të tjera po vijnë...

Description
Viti i gjashtë i transmetimit

Founded
Nga 28 Nëntor 2007

Mission
Mëso i pari, lajmin e fundit

Phone
+355 4 2400687

Products
Lajme, vëzhgime, histori njerëzore, personazhe, intervista, ekskluzive, raportime direkte nga terreni në kohë reale, videolajme dhe videointervista

Release date
Qe nga viti 2007

Talking about count
15455

Website
http://www.noa.al

Were here count
0

Likes
165642

Sign Up for Free
SignUp for Idolbin
rss twitter facebook gplus