Phone : +355 4 2472032

Location
city: Tirana
country: Albania
street: P.O Box: 86
zip: 1016

Description
Faqja zyrtare e NOA në Facebook. Kontakt: pr@noa.al. Pëlqimet te lajmet s'do të thonë domosdoshmërisht pëlqim subjekti, por i raportimit\n\nViti i tetë i transmetimit\n\nAgjencia Kombëtare e Lajmeve NOA, www.noa.al. Lajme nga Shqipëria, Kosova, Rajoni dhe pjesa tjetër e botës, 24 orë, minutë pas minute. Shtypi i ditës, këmbimi valutor, parashikimi i motit, të reja VIP, argëtim, intervista dhe shumë të tjera, e Vazhdojmë të zbulojmë surprizat. Surpriza të tjera po vijnë...\n\n